Recensie 3: Jan Arend Jan op Dizzie.nl

avatar

Hotel -1 is een prachtige debuutroman

Na het lezen van de lovende recensie van Hotel -1 door Anitah was ik zo nieuwsgierig geworden naar dit boek dat ik het meteen bestelde. Ik geef haar groot gelijk. Hotel -1 is een geweldige roman met veel fantasie en vaart geschreven. Eindelijk weer eens een boek waarvoor je al je afspraken wil afzeggen, om thuis op de bank verder te kunnen lezen, en verder lezen doe je graag in dit bijna 600 pagina’s dikke boek.

In Hotel -1 volg je het hoofdpersonage, Chris Holm, in zijn zoektocht naar een uitweg uit het hotel en zijn innerlijke labyrint, ervaart zijn worsteling met zichzelf om wie hij is en hoe hij herhaaldelijk knarsetandend over zijn eigen grenzen heen stapt. Het kan niet anders dan dat je al gauw sympathie gaat voelen voor deze moedige eenling. Omringd door zeer bijzondere hotelgasten gaat hij uitdagingen aan die hem totaal niet liggen. Hoe en of hij deze problemen het hoofd weet te bieden zal ik je niet verklappen. Want net als je denkt, oh dus zo gaat het verhaal verder, weet de auteur je telkens weer op het verkeerde been te zetten. Lees daarom zelf deze verrassende roman.

Hotel -1 is geen boek als zo vele boeken. Het is niet in een hokje te duwen omdat het daar niet in past. Het is een prachtige debuutroman van een auteur van wie ik voor de toekomst erg veel verwacht. Dit boek is te bestellen op www.deelenboek.nl

Jan-Arend-Jan.

Lees, beleef en ervaar mooie verhalen