Boek_Hotel-1


Hotel -1
Stephan van Deelen

Hotel -1 is, behalve een spannend en meesterlijk verteld verhaal, ook een boek met onverwachte wendingen, hoogdravende satire en steengoede dialogen. De auteur laat je kennismaken met tenenkrommende personages die je na het lezen van de laatste pagina misschien toch in je hart zal sluiten. Hij neemt je mee naar een wereld die je niet kent, die je nooit in het echt hoopt te willen leren kennen.

Als Chris Holm, micro-biochemicus, per trein laat arriveert in een verregende stad is zijn gereserveerde hotel gesloten. Gelukkig wijst iemand hem op een ander hotel vlakbij, en om middernacht wordt hij daar koud en nat binnengelaten. De volgende ochtend na het ontbijt blijkt uitchecken minder eenvoudig dan het zou moeten zijn. Niets in “Hotel -1” is wat het lijkt. Zijn verblijf gaat langer duren dan hij van tevoren had gedacht, en langzaam maar zeker wordt duidelijk welke prijs hij moet betalen om het hotel te mogen verlaten. Het is zoals een van de gasten tegen hem zegt: “Ik weet niet of je ooit vrij komt, maar als je accepteert wie je bent en waarom je hier bent wordt de pijn minder. Want het is niet erg om voor altijd opgesloten te zijn. Een mens went overal aan.” Is Chris beland in een droom of is het een onwerkelijke werkelijkheid?

Lees hier enkele passages uit Hotel -1

of…

Bekijk hieronder de booktrailer van Hotel -1!


Bestellen:

Titel:  Hotel -1

AuteurStephan van Deelen

Aantal pagina’s:  572

ISBN: 978-90-822646-0-9

Prijs: € 21,95    (excl. verzendkosten à € 5,50)

Stuur een e-mail via het Bestelformulier, waarin u de titel van het boek, uw naam en adres vermeldt en maak het bovenstaande bedrag over ten name van:

                   S.H.M. van Deelen
Rek.nr:   NL87ABNA 043.49.76.288

Zodra het geld is ontvangen stuur ik u een bevestigingsmail en direct daarna het boek per post toe.

Verkooppunten
Verkooppunten

Vaste verkooppunten:
Naast bestellen via deze website (zie boven) kunt u “Hotel -1” verkrijgen via enkele vaste verkooppunten. Dit spaart weer verzendkosten uit, toch mooi! Klik op het plaatje rechts voor meer informatie.        ——–>>

Lees, beleef en ervaar mooie verhalen